Odlož knížku

Odlož knížku

Anotace: Roztomilé...

Píšu Ti básničku,
aby sis oddychla trošičku.
Zapomněla na učení
a přišla za mnou. Na svět snění.

Vlasy voní Ti
jak palouček ciklamenu,
srdce se mi zanítí,
když si na ně vzpomenu.

Tvá ústa odhalí,
zda radost máš, či smutná jsi,
teď Tě slyším, kdesi v dáli,
o hydroxidu broukat si.

Odlož knížu, zavři sešit,
dnes už Ti to nemyslí!
Přestaň už ty cukry řešit!
Chováš se jak závislý!

Užívej si aspoň v noci,
to je ideální čas,
chci být s Tebou teď, hoci
zítra sám jen budu zas.

Tak zavři oči a přijď za mnou,
těším se já na Tě moc,
čekám pod stolovou horou,
přeji sladkou, dobrou noc.
Autor Caligyula, 28.11.2009
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Holly-EnD, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí