Odcizení

Odcizení

Anotace: Báseň hovoří o tom co prožíváme když se nám vzdaluje osoba, kterou milujeme

Odcizení

Tvé dlaně jsou prostoupeny mrazem
oči máš vzdálené
a ublížené tmou
jen přejí si být s Bohem
co nám zůstal skrytou modlidbou

Podzim je slyšet smutným listím
a padající vůní oříšků
Já už usínám
a Tvá opuštěná slova neslyším
jen cítím na nás vzpomínku

Bojíme se vrátit na zem
a vnímat čas
co zrychluje se o lásku milenců

Z prothaného nebe na nás padají pírka vran
bojíme se ranního svítání
co nebrání se slzám

Vzdalují se naše světy
anděl křídly mává-letí
Toužíme být zase dětmi
co věří že se znovu sblíží
Autor Gretka Klementain, 28.11.2009
Přečteno 334x
Tipy 13
Poslední tipující: sinoraLee, labuť, Elisha, jedam, CORONATION, Mario de Janiero, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...když je někdy smutno, uchylujem se do skrýší svého dětství...

28.11.2009 16:26:00 | Mario de Janiero

Mne se docela libi, je malancholicka.. ma svou atmosferu a ty obraty jsou taky povedene - podzim je slyset smutnym listim.. pekne

PS: vitej na literu ;)

28.11.2009 15:10:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí