Skenuju Tě při spánku

Skenuju Tě při spánku

Anotace: jen spinkej dál Ty můj beránku....

Jsi má zlost,
nejsi pouhý host.
Jsi náhlý vztek můj,
tak zastav se a stůj!
Jsi sázka na moje city,
nechci už znát své pocity.
Přeju si Tě pohladit po duši,
tahle láska každému nesluší.
Bez Tebe já vůbec nemám chut jíst,
kéž bych dokázala Tvoje myšlenky číst.
Jsi pro mě vše co mě právě napadá,
červánky a slunce co právě zapadá.
Pohledem na hvězdné nebe,
v hlavě mám lásko jenom Tebe.
Krásně hajáš vedle mě,
působí to až dojemně.
Skenuju Tě při spánku,
Ty můj malej beránku.
Autor Labanda, 28.11.2009
Přečteno 492x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, carodejka, Bíša, hašlerka, Mbonita, Doradan, Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

st..

30.11.2009 02:05:00 | carodejka

cítím z toho něžnou náklonost..
a příště tomu dej...větší volnost..

28.11.2009 19:08:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí