Zklamání

Zklamání

Anotace: o mém bývalém příteli, nedávno jsme se rozešli, a nelituji

Měla jsem u Tebe
kousek vroucných citů
které jsem chtěla probudit
Kousek svého srdce
které jsi měl láskou naplnit
Kousek planých nadějí
které neměly být zklamány
Trochu něžných představ
které chtěly být naplněny
Trochu očekávání i touhy
které se nenaplnilo
Trochu upřímnosti i lásky
které přenesli na mou tvář jen vrásky
Měla jsem u tebe kousek
své duše omotané něžností
prvního poblouznění
které je již v nenávratné tmě.
Autor Ema, 28.11.2005
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí