Mohl jsem vše...

Mohl jsem vše...

Anotace: vše není nic...

Mohl jsem vidět vůně,
mohl jsem čichat k barvám
v saku jsem míval slůně,
přesazovat stoleté sekvoje
utěšovat stoleté boje...
držet v ruce slunce
vznášet se na vlnce
Však lásku jsem nemohl mít
vždy a pořád jen sám být
jen slzy sít...
Autor L. Šebestián Borský, 28.11.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí