Miluji a nenávidím tě

Miluji a nenávidím tě

Anotace: ...

Miluji tě
tak proč vím
že noc je nocí
a to nezměním

miluji tě
a za to nenávidím
byla jsem tvoje
a za to se stydím

nenávidím tě
za to co jsi udělal
ty jsi to posral
ty jsi to podělal

přiznávám
ani já nejsem bez viny
však tebe zařadim
jen mezi debily
Autor elfik0024, 28.11.2009
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

minulost tvoří naší budoucnost...

28.11.2009 22:41:00 | elfik0024

Je dobré se vypsat, ale potom si říct - minulost.

28.11.2009 22:32:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí