Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Pro TEBE

Tiskni mě k sobě ať cítím Tvou vůni.
Tiskni mě k srdci ať cítím Tě blíž.
Stiskni mi ruku ať necítím smutek,
tiskni mě tak, jak jenom Ty smíš.

Pohlaď má ňadra a já zavřu oči.
Pohlaď mé lůno, polib můj ret.
Polaskej jazykem ať hlava se točí,
já Ti dám můj, Ty dej mi svůj svět.

Dáme si vše, teď pro tuto chvíli.
Pro tento okamžik, pro tuto noc.
Můžeš si myslet, že jsem jenom Tvoje,
alespoň ve snu - sny mají tu moc.
Autor lllhanus, 28.11.2009
Přečteno 452x
Tipy 15
Poslední tipující: Tygropes, susana načeva, Pythonissa__, Holis, Psavec, Vlk v rouše, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Každá noc se počítá.

28.11.2009 22:47:00 | Elisha

*dobře přímočaré**st

28.11.2009 22:44:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí