Navždy spolu

Navždy spolu

Anotace: ..........

Jednou přijde den, kdy naproti sobě budem stát, budem se za ruce držet a přede všemi řeknem, my se nepřestanem milovat.
Ten den, kdy splní se náš sen, kdy navléknem prstýnky a projdem spolu životem.
Už nebude nám v cestě nic stát, nebude nám nikdo bránit a naši lásku rozmlouvat.
Jako manželé všem nástrahám snadno budem čelit, už nebudem víc naše city tajit.
Možná nám nebudou lidé přát, my dva však pevně na nohou budem stát a všem šťastné úsměvy rozdávat...
A věř lásko má, na to se těším, já NIKDY tě nepřestanu MILOVAT
Autor LuLuS, 29.11.2009
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí