Pro Lukáše(ten kdo mi líbí)

Pro Lukáše(ten kdo mi líbí)

Anotace: Ten kdo mi líbí (Lukáš R.)

Ty jsi pro mě celý život
Bez tebe nevím,jak žít.
O tobě vždycky sním,
A moc tě milují.
Když se mi usmívaš,
Když mi něco říkaš,
Když koukáš mi do očí,
Chci říct,že jenom tě tak moc
miluji,Lukáši !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale to neni možný
Protože ty jsi můj učitel,
A říct,ti se to bojím,
A co si budeš myslet
O mě nevím.
Každý den ja čekám,
Když se s tebou potkáme,
Ale víkend pro mě těžko přežít,
Protože se s tebou nesetkáme.
Chci být jenom s tebou,
A budu celý život tě milovat,
I když budu na nebi,
Taky tě vždycky budu milovat.
A věřím tomu,že budem spolu,
Já jsem zrozená jenom pro tebe,
Jako ty pro mě
Lukáší,moc milují tě !!!!!!!!!!
Autor Valérie, 29.11.2009
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí