V nás

V nás

Anotace: O lásce, která se v nás usadila natrvalo

Utichla léta a něco tu zbylo
něco co se do očí skrylo
za zasněná víčka
do stínu řas
něco co se ukrylo hluboko v nás
a zažijeme-li hluboké zklamání
ta touha po opravdové něze
nás chladu ubrání

Cítím jak jsi mi nablízku
a jak mě svým něžným tělem hřeješ
Už se neboj-tuším co si přeješ

Já i Ty jsme jeden
stejně jako noc plná hvězd vstupuje v den
tak Já v Tebe a Ty ve mě
Autor Gretka Klementain, 29.11.2009
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí