Sázka

Sázka

Anotace: Odpověď na kamarádky slova. Napadlo mě to cca 2 hodin po zábavě Opitej sem to psal do mobilu cestou domů. :)

potkal jsem tě na zábavě , pár slov říct si chtěla jen
Sobotního večera začal jsem žít krásný sen.
To co jsi mi řekla , neřekla mi žadna jina.
pohltil mě chlad , rázem mi hned byla zima.

Nenalézám odpovědi, ptám se sebe.. Proč teď? A proč tady?
V hlavě zmatek , tělo šílí... Prodluž bože tuto chvíly.
Chci tě líbat , chci tě hladit. S Ďáblem se chci proto vsadit.
život svůj za čas s tebou, do pekel mě činy vedou.
Já to risknu , já to zkusím.. Milovat se s tebou musím.
Je to touha , je to přání, být s tebou až do svítání?
Autor Hony15677, 29.11.2009
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí