Nemoc

Nemoc

Anotace: ...

Vysoké horečky, bolesti těla a hlavy.
Kdopak mě zachrání? Vy ne, sraby.
Bolí mě vzpomínky víc než nemoc,
nemůžu čekat však od tebe pomoc.
Každá malá vzpomínka na tebe,víc sil mi bere,
než nemoc záludná, na kterou asi nic nezabere.
Autor Niky88, 29.11.2009
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: lonelymaiden, Nomad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí