Taji

Taji

Anotace: ..jedna trapárna:)

Jako kousek ledu
v pouštním písku
taji
jí na blízku
jako chameleon
měním kůži
v barvu …rudých ..růží
jako on i já
svázaný mám jazyk
ale nezvládám svou kořist srazit
nezná mě
já chci to změnit
jen přestat se tak blbě křenit
Autor ten v koutě, 29.11.2009
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí