HRA

HRA

Anotace: Báseň o zbytečném zmatení smyslů mnou k dívce vytvořených!

Zvláštní náhoda
vzácnou radost přináší
má sprostá podoba
v ohnivou záři se promění

Přeměny touhy ve skutečný děj
překrásnou dobu vytvářejí
je mi to málo jsem chamtivý člen
a smutné časy přicházejí

Než-li však ublížit
raději všechno vzdát
vrátit se zpátky k nudným ohavám
nejtěžší myšlenky vyzívat

Zas v objetí tísně
přichází nezvaná - otravná
nešťastný konec vítězí
hra beze smyslu odkud jen asi přitáhla!
Autor Orlok, 28.11.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi hodně nazlobená... :-o

28.11.2005 23:06:00 | Nausika

smutné časy zase odejdou, uvidíš ...

28.11.2005 20:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí