Život

Život

Anotace: O zklamání a touze žít.

Zrada je děsivá a krutá
Rozerve srdce, šanci ti nedá.
Smutek a žal, beznaděj a touha.
K čemu ti je, když jsi sama?
A zmínka pouhá
o tvém miláčkovi duši ti drásá.
Slzy v očích pálí.
A ty jsi sama.
Zlost a smutek přichází,
braň se!
Rozum sílu ti dává, když srdce krvácí.
Nešťastná, zhroucená, sklenka ti pomáhá.
Chyba! Myšlenka letí,
o srdce se tříští.
Své děsy zvládneš!
Už nejsi sama.
Cítíš tu sílu? Je v tobě, jsi to ty!
Silná a pevná.
V moci máš své dny příští.
Autor Agatka, 30.11.2009
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí