Obavy

Obavy

Anotace: ..ještě,že tě lásko mám,bez tebe bych byla ztracená

Dnes jsem vstala s pocitem, že je něco špatně, že něco zlé se stane, že se vše rozbije, že odejdeš a mé srdce zůstane polámané.
Bolí mě ty myšlenky, ničí mě, já neumím si vysvětlit, co to se mnou je.
Jsem s tebou šťastná jak jsem dlouho nebyla, nalil jsi mi do žil novou krev, nový život, za nic na světě bych tento stav neměnila.
Přesto se mi třesou ruce, oči mám plné slz, na rtech chybí šťastný úsměv, něco zlého mě čeká, já však nechci už.
Nechci zažívat to znova, zvedat se ze dna, už bych to nezvládla, to by byla marná snaha.
Snažím se zahnat ty myšlenky někam daleko, aby se štěstí neleklo a pryč ode mě neuteklo.
Abys nezačal pochybovat, že tvé lásce věřím, že mě chceš navždy milovat.
A když se vrátí a já se zle cítit budu, půjdu za tebou, schoulím se do tvé náručí, budu poslouchat tvůj hlas a tlukot srdce,to mě rychle vyléčí.
Autor LuLuS, 30.11.2009
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí