Iwkaa

Iwkaa

Anotace: prosím o komenty :)

Když myslím na ťebe Iwkaa,
strašně sa mi stýskaa.
Když myslím ťebaa,
som ako duša bez tělaa.
Lásik já ťa lubim velaa,
jsi pre mňa ako žhavá strelaa.
Nepíšeš, nezvoníš,
copak moj Anjelík, asi tak robíš?
Autor Sloow, 30.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí