Blbost!!!!

Blbost!!!!

Anotace: Zase jedna z mých starších věcí...měla jsem depku, nelekej te se:-) a komenty:-*

Točí se mi hlava
a oči pomalu přivírám!
Celý život se mi před očima jeví,
asi umírám.

Je tu nějaká tma
a taky tunel černý.
No hurá už vidím světlo!
Prosím, zůstan mi pořád věrný!

Vzpomínám na vše,
na každou sladkou pusu.
Vzpomínám na naše setkání
a na tvé ruce kolem mého pasu.

Už nic z toho není,
ale já vše vidím jako by to bylo.
Ty seš na Moravě
a já mám v hlavě olova kilo.

Snad se to nedovíš
tu mojí blbost.
Budeš si tak klidně žít
a já budu na hřbitově hnít.
Ale neboj Lásko
v srdci tě pořád budu mít!

...

Už je to rok co jsem se zabila
a svět se nemění,
chodí za mnou stále rodina.
Stále tě miluju k zbláznění!

Už to jsou dva roky co tu hniju,
myslela jsem si, že to ani nevíš,
ale nejhorší je,
že ty vedle mě už dva roky ležíš!...
Autor Bereniké, 30.11.2009
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela morbidní, ale jinak dobře vymyšlená...*:)

01.11.2010 12:54:00 | PIPSQUEAK

Krása..nemám slov, kéž bych tak uměla psát básničky jako ty :-*

03.12.2009 18:26:00 | Marion de Lynne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí