Stopy

Stopy

Anotace: Takové píšu nejradši :) Proč se jmenuje STOPY? Název nesouvisí s básničkou, ale snad ho najdete :)

Pláží láska prochází
Nemá zábran a pout
Sladký sen do víček vchází
Vem můj poslední soud.

Můžeš vzít si ji z dlaní
Z těch, které tak ráda máš
Ty dlaně, to je celý svět
Tím snad i rosu protkáš.

Už přichází ten sen
Co k snídani má být
Sedím tu, jenom já a prázdný byt.
Tak pojď se mnou už ven
Stopy zanech ve mě
Pojď si hrát, zrcadlíš se snům.

Snídáš sama a já sám
Naše pláž je smyšlená
Ty jsi sic na duši balzám
Ale snad i namyšlená...

Už přichází ten sen
Co k snídani má být
Sedím tu, jenom já a prázdný byt.
Tak pojď se mnou už ven
Stopy zanech ve mě
Pojď si hrát, zrcadlíš se snům.
Autor Zasněný básník, 30.11.2009
Přečteno 429x
Tipy 14
Poslední tipující: Nussichoco, poetická ilona, DNA, Kars, harmony, Danik, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně se mi plulo tvými zasněnými řádky poezie,hmm
:-)

02.12.2009 20:03:00 | poetická ilona

moc hezky napsané st.

01.12.2009 10:23:00 | harmony

Nádhera :) ono ani jiný slovo k tvým básničkám nejde ;)

01.12.2009 08:20:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí