Hra citů

Hra citů

Anotace: První část je moje momentální nálada...ale to nejdůležitější,a to co se mi nejvíc líbí je ten pravdivý konec..

Proč odešel jsi pryč,
ty,jež měls k mému srdci klíč?
Opustils mě strašně náhle,
já mám tě v srdci neustále.

Ač se neznáme moc dlouho,
my poznali se dost,
než aby srdce zapomělo
a byl jsi pro něj host.

Ty byl jsi pro něj sluníčko,
byť usmál ses,
jen maličko.

Teď je to pryč..

Já vím..

City nijak neovlivníš,
jen si s námi hrají.
Jednou jsou chladné jako led
a jindy zase tají.
Autor WerunkaaXD, 30.11.2009
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí