Jediná láska

Jediná láska

Anotace: O tom, že milovat můžeme jen jednou.

Některé chvíle se stále opakují
a přeci jsou ve vesmíru první a nové
Některé lásky jsou si stále podobné
a přeci jsou ve vesmíru první a jinak chutnají
Skutečná láska je více než podoba předešlých
je v ní dotyk země i věčnosti
proměna ideálů o lásce do skutečné bytosti
Každé malé dítě o této lásce sní
a přetrvá mu to do dospělosti
než se potká s ní

Pak zjistíme že vše možné je
pro tuto lásku udělat
snášet bolest i strast
trhat bíle růže na podzim
na jaře sbírat pláč květin do dlaní
V létě proměnit déšť
v něžné svítání
a v zimě sněhové vločky ve znamení anděla
Autor Gretka Klementain, 30.11.2009
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí