Okno k myšlenkám

Okno k myšlenkám

Anotace: Co dodat?

Okno k myšlenkám je zavřené
a přece ta jedna zůstala -
bylo to tenkrát když říkal jsi ne
já jsem pak z toho nespala-
zbyl mi tu kapesník pro slzy
snad jsem i brečet chtěla
člověka pořádně zamrzí
když necítí tření těla
dnes jsem tu sama se svým psem
a duši mezi skály ukryji
co bylo je již pouhým snem
a se snem lidé snadno nežijí
okno k myšlenkám je zavřené
a přece ta jedna zůstala
bylo to tenkrát když řekl jsi ne
a já jsem se tomu nesmála
zbyl tady kapesník pro slzy
snad se mi brečet chtělo
člověka pořádně zamrzí
když už nic necítí
a to by se mělo.
Autor jaroslava anna, 30.11.2009
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: poustevník Jirka, bobi bobie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U mě za ST :-))

06.12.2009 13:46:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí