Na stránkách papíru

Na stránkách papíru

Anotace: ...

Poslední doteky uchován na stránkách papíru,
srdce vyspravím si záplatami,
udělám je trochu větší – ne úplně na míru,
aby střípky srdce v mojí dlani
vyhnuly se umírání,
každý zvlášť …

Hranice, která dělí tmu od záblesků světla,
mlčky se táhne kolem hrobů lásek.
Jsi jako vlna, která mě nebezpečně smetla
a já jen o vlásek,
v poslední chvíli,
našla síly.

Odešla jsi a všechen žal nechala mi tu.
Co ze mě zbylo, drží pohromadě jen má pýcha,
se slabostí v kolenou, se střípky pocitů
nežiju, jen dýchám …
Autor zíťa 2, 30.11.2009
Přečteno 409x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Zefi, Clarissa, malá slečna, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí