Běžné dilema

Běžné dilema

Anotace: Báseň o pochybách vůči jedné dívence od E. Wlasciewského

jak uniknout ze spárů hada,
i když se k nim vydávám rád
najde se snad nějaká rada
řekneš mi ji ty, či kamarád

já si hraji, i když vše beru vážně
jak je to z druhé strany?
občas vykročím kupředu rázně
jak rytíř bez bázně a hany

chce se mi s tím bojovat
ale mezitím tu odevzdaně ležím
však budu toho litovat
ač se tvařit vyrovnaně snažím

jak dopadne můj boj
snad rychle poznám výsledek
bude ze mne jenom stroj
nebo malý človíček
Autor lexus, 01.12.2009
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Markéta G., harmony, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí