Un morceau de magie

Un morceau de magie

Anotace: Ivance k svátku... Miluju tě!!!!

Už celkem dlouho, vlastně už od tmy
Pobíhám po zahradě s rýčem
A dle ne úplně logického plánu hloubím díry
(patrně můžu i za krátery na Měsíci)
Do hlíny … Do prsou … Do hvězd
Nejedná se o obsesi, natož o touhu narušovat celistvost povrchu
Hledám totiž hrnec
Tu nádobu naditou kouzly, odkud skáčou palačinky jako míčky
Jako bubliny do podzimního listí
A taky slamák, chatrče z proutí a kouř co rozevírá rty do úsměvu
(DOTEK rukou mezi šnekem a slunečnicí)
Naši pajduláci z izolepy zarytě mlčí
Nikomu ani slovo…
V sedm ráno s příchutí agáve a písně, která nikdy nekončí
….Myslím, že už se blížím
Nikdo jiný to neuvidí!
Vím, že víš…
Pečlivě vybírám
To nejcennější ti posílám po holubovi ze skla (bezpečně to spolkl!)
Zbytek zhruba za 155 minut…
Autor Herjann Skald Vargstjern, 01.12.2009
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, ilona, Bíša, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sdělení mě hodně zaujalo...v básni jsou pěkné obrazy...jen bych si trochu pohrál asi s formou...ale jak řikám, dobrý je to :-)

01.12.2009 12:58:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí