Vděčnost

Vděčnost

Anotace: Přítel je mi drahý, však posuďte sami.

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Za Tvá kaštánková očka, do kterých se tak ráda dívám,
za Tvůj milý úsměv, který mi věnuješ,
za Tvou něhu, kterou si tak ráda vychutnám,
za dotyk Tvých rukou,
za Tvou velkou lásku
a hlavně za Tebe bych dala i život.

Můj motýlku, ležím v postýlce,budu spát.
Ty však brzy mne následuj,
ať můžeš odpočívat.
Ať Tě sen zavede do jiného světa.
Hezky spinkej, Princi můj.
Autor losberundos, 01.12.2009
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí