Být s tebou..

Být s tebou..

Anotace: škoda, že čas nevrátíme...

Sbírka: Moje básničky

Tebe miluji strašně moc, miluji Tě tak, že nespím celou noc.
Poprvé v životě bolí mě láska, poprvé v životě mé srdce praská.
Ty však s tím nic neděláš, protože nevíš, co pro mě znamenáš.
Chtěla bych Ti to říct moc a moc, ale ze všeho nejradši bych vrátila tu noc.
Tu noc, která jen naše byla, tu noc, která mou lásku k Tobě probudila.
Dnes jen lituji toho, co nestalo se a stát se mělo, toho, co navždy vše ukončilo.
Proč jen nemůžu vrátit čas a ty hezké chvíle s tebou zopakovat zas?
Nejde to nejde a mě to mrzí, vždyť teď jsme si uplně cizí.
Proč ty a já nemůžeme být my, proč ty a já nejsme spolu v této chvíli?
Teď již jen jedno přání mám a to, abychom byli na všechno dva.
V této chvíli chtěla bych být u Tebe a říct ti: "Miluji jen Tebe!"
Autor Inunka, 01.12.2009
Přečteno 567x
Tipy 3
Poslední tipující: Valérie, losberundos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí