Ty a má naděje

Ty a má naděje

Anotace: ...už jsem s tím trapná, ale nemůžu si pomoci

Čas běží, avšak nic se neděje,
žádná změna
Zůstává jen naděje

Tiše sleduji tvoje kroky
...den co den...
Bude to trvat roky,
nebo jen jeden?

Vločka s vločkou splývá
Jiná se na tě dívá
Právě s ní jdeš ruku v ruce,
líbáš ji a usmíváš se

Sedíš vedle mě
a přitom jsi tak daleko
Nemůžu tě obejmout,
jsem z toho naměkko

Hvězdy na nebi!
Dejte mi znamení
Nevím co dělat
To nemá řešení

Měla bych zapomenout
a tu naději zabít
Krutou pravdu přijmout
a lásku k tobě pohřbít

Dovedu to? Snad.
Jen stále doufám,
že uslyším tvé: "Mám tě rád."
Autor f.o.r.e.v.e.r, 29.11.2005
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Proč my holky, si soustavně komplikujme život? Má jinou , tak ať si jde! Svět se kvůli nám nezmění...

29.11.2005 15:10:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí