TA Naivní básnička

TA Naivní básnička

Anotace: jsem člověk, který se neustále potácí ve sférách zamilovanosti nebo minimálně silných sympatií a emocí a zároveň to prokládá smutkem a neštěstím.

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Pár hezkých chvil
strávila jsem s Tebou,
teď jsi pryč, ubývá mi sil
a ruce bez Tvého sevření mě zebou.
Celou noc
jsi je v Těch svých svíral.
Když volala jsem o pomoc,
srdce jsi mi otvíral.
Co mám dál říct?
Chci od Tebe stále víc,
tak vyjdi mi vstříc.
A já vyjdu Tobě.
To Ty jsi mě k sobě na noc vzal,
mé ruce jsi rozvázal,
aby zas hladit mohly,
k radosti tím dopomohly.
Ledové kry ve mně tají,
mé buňky Tvou vůni nasávají.
Tvůj hlas mé středoušní kůstky rozechvívá
a sklepává z nich prach.
Uvnitř vibruje a téměř zpívá,
tentam jsou obavy, natož pak STRACH !
Autor Arleen.D, 01.12.2009
Přečteno 686x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, ewon, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí