Vášnivé milování

Vášnivé milování

Anotace: Není to moje práce,ale je to nádherné,no posudte sami.

Když od vlásků k chodidlům laskám Tě v obětí
a cestou zlíbám Tvá ňadra žádoucí,
jež mými polibky rozkvetou vzápětí
a ukážou cestu pro ruce mé planoucí.
Mé ruce dychtivé žhavými doteky
Tě celičkou zahrnou jen něhou a vášní,
a Ty poznáš pak mezi slastnými povzdechy,
že naše milování si nezadá s básní..
Autor Rebelka21, 01.12.2009
Přečteno 583x
Tipy 1
Poslední tipující: losberundos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí