* You Are My Star *

* You Are My Star *

Anotace: Po dlouhé době opět začínám psát:-)

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* You Are My Star *

You are my darling, you are my star.
I want to touch you, but you are far.
Oh, tell me when you fall down to me
if it's possible and ever be.

Every night there's a cloud overhead.
But I'm still hoping, so I'm not sad.
Once a wind will blow the cloud away
and you behold me, oh la la hey!

- - - překlad (doslovný) - - -

Jsi mé zlatíčko, jsi má hvězda.
Chci se tě dotknout, jenže jsi daleko.
Ach, řekni mi, kdy spadneš dolů ke mně,
je-li to možné a vůbec to tak bude.

Každou noc je zde nad hlavou mrak.
Jenže stále doufám, a tak nejsem smutný.
Jednou vítr odvane ten mrak pryč
a ty mne spatříš, oh la la hey!
Autor Nikytu, 01.12.2009
Přečteno 517x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, J.U. Ray, Bíša, Zefi, sveřep
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, konec mě pobavil (v dobrém slova smyslu..)

28.02.2017 17:07:08 | Lioness

Oh la la hey! To mě dostalo :)

04.12.2009 22:24:00 | J.U. Ray

nazdar :)

02.12.2009 02:23:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí