Zkoušela jsem nás zapomenout

Zkoušela jsem nás zapomenout

Anotace: ..hmm, no nejspíš se vám to nebude chtít číst, taková esej..ale tak pro ty, co to přeci nevzdají přeju příjemné počtení..=)

Zkoušela jsem nás zapomenout
Mnohokrát
Však dokázal ses připomenout
Nastokrát

Uběhlo už tolik dnů
Plných bolesti
Spojí se střípky snů
Objeví se radosti

Dávno už tomu nerozumím
Ale nebráním se
Jak teď se cítíš vím
No tak usměj se

Zapomeň na pláč,
Který je téměř tvou součástí
Neptej se nač
Znáš 1000 částí

Jdi proti bolesti
Jdi i když se zdá,
Že ztratil si směr
Jdi proti zlosti
Ona tě zná
Nedej na výběr
Jdi, nejsi sám
Nevěř jejich hrám

Když už ztrácíš víru svou,
Nezapomínej, že máš mou

Jsme tak blízko
Vše vysoké je nízko

Hvězdy pro nás
Ne nadarmo zemřely
Stoletý čas
Proč to udělaly, věděly

Cítíš to, co já
Náš sen se nám zdá
Cítíš mé myšlenky
Nejsou to jen domněnky
Cítíš mou bolest
Není to lest
Cítíš mé slzy
Setkáme se brzy
Cítíš můj křičící hlas
Vnímáme ztracený čas
Cítíš můj strach
Nezůstane pouhý prach

Teď nemůžeš se vzdát
Zkus se s tím naposled rvát
Ač se to zdá jakkoli nemožné
Je nám to oběma společné

Víš, co píši
Černou tuší
Na bílou stěnu
Připravíme změnu

Píšeš to,
Co já mám v hlavě
A to,
Co nemohu říci snadně
To v co věřím
A to, proč se měním

Nenechám tě v tom samého
I kdyby si sebevíc chtěl
Rozbijeme spousty temného
Budeš mít víc, než si měl

Jen tě prosím
Zůstaň svým
Tím o kom sním
A komu píši rým

Neopustím tě, nechci , nemohu
Autor Giginka, 02.12.2009
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: lennerka, carodejka, Zefi, losscar, Bíša, losberundos
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju vám za tipy, komentáře..moc si jich vážím a potěšily mě..jen tohle poděkování nechci posílat přes vzkazy, ať na někoho nezapomenu, takže takhle je to pro vás všechny..ještě jednou děkuji =)

11.12.2009 00:10:00 | Giginka

Jsi velmi citlivá dívka, hledej svou lásku a určitě ji nalezneš, mnohdy je blízko nás, hodně štěstí.

10.12.2009 14:39:00 | carodejka

Téda to vypadá, jako byste mezi sebou o problémech nemluvili a nevěděli jeden o druhém, napsala jsi toho tolik, až srdce to bolí co v něm nosíš, měla bys mu to říci přímo do očí vše co jsi tady napsala, to aby věděl co pro Tebe znamená a vážil si Tě a neubližoval

07.12.2009 20:54:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí