Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: A třeba zase jednou šťastná ...

Pozorná, milá a se snahou
Neklekla před žádnou nástrahou
Přesto však
Ztratila.

Ztracená tak byla i sama ona
Den za dnem doufala, že už snad skoná
Přesto však
Přežila.

Žitím tím pozbyla veškeré naděje
Stokrát jí zmáčely tvář hořké krůpěje
Přesto však
Věřila.

S očima dokořán a s vírou v cosi
Nalezla čtyřlístek v kapičkách rosy
A najednou je všechno jinak a všechno je vlastně
Tak dávno …
Tak dávno.

Po dávných časech sic neštěkne pes.
S námi jdou stále, a tak i dnes
Na mysl přichází vzpomínka zašlá,
Že kdysi ztratila – přesto…
Zas našla.
Autor Trinity666, 02.12.2009
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, losberundos, Bíša, Antonín Sander, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké...:) Jediné, co mi nesedělo je tato pasáž "A najednou je všechno jinak a všechno je vlastně" nesedí rytmicky...hůře se čte..a proto "pouze" tip. :)

02.12.2009 23:13:00 | Antonín Sander

krásné ST

02.12.2009 23:02:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí