Nový List

Nový List

Anotace: Tato báseň je věnována jedné mé...

Ty jako poupě jsi rozkvetla,
celého jsi mě popletla.
Kde se vzala ta touha,
která nás oba tak krásně spoutala?
Jsi krásná, chytrá,
však jiného "ráda" máš.

Proč trápit se,
když šťastní mohli bychom být.
Vím to já, víš to ty,
váš vztah končí.
cítím to já, cítíš to i ty.
Proč bránit se?

.. Pláčeš, i když víš,
.. že je to vše.

Slzy tvé jsou jak perly,
málo jich jest,
však bolí když vidím ronit
je v krásných očích tvých.
Smích a upřímnost je to,
co rád mám na tvé tváři.

Vím, známost krátkou máme,
je zvláštní, plna tajemství.
Koukám na tebe a ptám se,
kde jsi se mi v srdci vzala?

Mám tě rád ty to víš,
i když mi to nepovíš, vím.
Autor Niobi, 02.12.2009
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tom případě se těším na finální verzi. :)

02.12.2009 23:38:00 | Antonín Sander

jo pardon ... v popisku jsem nenapsal, že je to zatím koncept :-)

02.12.2009 23:32:00 | Niobi

Připadá mi to takové zmatené..páté přes deváté. Oprav si "krátou" . Pasáž cítím to já, cítíš to i ty - rytmicky nezapadá. Ale určitě v tom je potenciál...jen je na něm potřeba pracovat. Hodně štěstí. :)

02.12.2009 23:23:00 | Antonín Sander

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí