Nesmělí

Nesmělí

Anotace: motto

Sbírka: ODHAD VĚKU MOTÝLŮ

Dlouho žili, dlouho byli,
kolem sebe chodili.
Aniž se kdy pozdravili,
aniž se kdy sblížili.

Možná, že tak žijí dosud
bez lásky a veselí.
Podivný to mají osud,
jsou to lidé nesmělí.
Autor En Ali, 03.12.2009
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, WAYWARD, stravla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí