2010

2010

Anotace: čekání na konec

Čas se stal vlastním pánem
a utekl mi jak rychle to jen šlo
měsíce v hodinách se utopily
a já se dívám do Tvých očí
tak bezstarostných a nevinných
spíš lásko
se mnou naposled
a zítra mi odcházíš.

V této štafetě světa
si předá kolík rok s rokem
jeden se na druhého usměje
a odejde rychlým krokem

Dvojka
my dva
jež k sobě patříme
jsme společně šťastní a milujem se
bohužel v nás nevěříme
a tak opouštíme tento sen.

Nula
prázdno
které ve mně zbyde
bez Tebe
snad se budeš držet
a budeš šťastná
a já zatím budu vzhlížet
do nebe.

Deset
dlouhých a krásných měsíců
v nichž jsem Tě miloval
děkuji Ti za ně broučku
a odpusť mi
bude nás to bolet
ale..
čas to výlečí
a jednou to přebolí
tak si žij šťastně svou volbu
a sladcespi
poslední polibek na čelo
odcházím
prosím
v klidu si svůj život sni.
Autor Larey, 03.12.2009
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v nás nevěříme, ne sobě..

06.12.2009 20:59:00 | Larey

vzájemně se milovat a nevěřit si.....něco tady nehraje

06.12.2009 19:51:00 | floreciente

Larey..moc hezké a děkujene za podporu, potešila.

05.12.2009 21:39:00 | carodejka

Nemusí to tak být..ale máš to za ST

03.12.2009 22:43:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí