Noc

Noc

Lásko,
Utíká mi čas, jedu svým autem v dál
Kde už to znám zas, já tomuhle se smál
Nemusel.

Lásko,
Haló? To jsem já! Mám se fajn a Tebe hledám
Noc nám tmu už dá, je mi jedno, co s sebou mám
Nemám Tebe.

Občas benzínka a světla zasvítí
Sladká rozinka, voňavé kvítí
Na loukách nám kvete noc.

Své poklady do země vkládá
Já se snažím, vždyť telefon zvedám
Moje duše už cosi strádá
Nemám Tě.

Tak přijď mému autu vstříc
Nočním stopem vezmu Tě někam
A můžeš mi klidně říct
Že chceš se mnou zamávat dálkám.

Lásko,
Projíždím vesnicí, je to rutina
Sednout si konečně už do klína
Nočních svodidel a lesů.

Lásko...
Autor Zasněný básník, 03.12.2009
Přečteno 440x
Tipy 15
Poslední tipující: Kimiko, Nussichoco, Vlk v rouše, susana načeva, adida, poetická ilona, démon zatracení, Psavec, Bíša, Danik, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí