Všechno kolem spánkem padlo

Všechno kolem spánkem padlo

Anotace: ...

Všechno kolem spánkem padlo
je pět hodin po setmění
já se dívám za zrcadlo
lepší svět zda za ním není

Ve kterém bych lepší,jiný
byl,no prostě ideální
vyhnal z hlavy všechny stíny
snídal stravu cereální

Ve kterém jen s Tebou moh' být
nepsal více špatné básně
dal Ti vše,co chtěla bys mít
zesílil,zmoudřel a zkrásněl

Není tam však,moje štěstí
je tam jenom bílá zeď
snad však ale smíříš se s tím
...zkus to se mnou vydržet
Autor kofka, 03.12.2009
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se mi líbí; sedla mi naprosto do rytmu v hlavě a běžela se spoustou osvěžujících nápadů až do konce, perfektní

11.01.2010 15:20:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí