Zítra

Zítra

Anotace: ***

Sbírka: TY

Dívám se zblízka do zelených očí tvých
Prostupuje mě tvůj smích
Koluje v žilách mých
jako kola s rumem bez kocoviny
Díváš se na mě bez jakékoliv viny,
ač bys možná vinu cítit měl
V tom všem shonu jsi však zapomněl,
jak jsme se poznali,
jak jsme se dali dohromady
Teď, když jsme tady,
asi už není důležité jak a proč
Tak to přeskoč
Jako přeskakuješ naše hádky,
aniž by ses vracel zpátky
Jen když všechnu vinu snese někdo jiný
Ty jsi dokonalý
Bez pocitů viny
jdeš svým dokonalým životem
dál a dál
Jen na chvíli budeš se trápit
Aniž by sis vlastní chybu uvědomil
Svou pevnost jsi už dobyl
Tak proč by ses měl bát?
Co dnes je, bude i zítra
Tak proč bys neměl klidně spát?
Co dnes máš, budeš mít i zítra
Nevidíš důvod bojovat,
a tak jen němě přihlížíš
všemu, co dalo by se změnit
možná ještě teď
Kéž bys nebyl tak neomylný
Kéž bys hledal odpověď
na všechno, co zítřek může nám vzít
Nespal bys
Bojoval
Jak člověk může žít,
když slepě věří slibným zítřkům?
Nespi přece
Sehni se k mým rtům
Drž mě za ruku, když mě pochybnosti sráží
Zítřek můj strach neodráží
To můžeš jenom ty
Nespi, prosím
Vtiskni své pocity
do úst mých,
co zoufale volají tvé jméno
Dnes vše je povoleno
Co bude zítra?
To jest osudem nevyřčeno...
Autor unstoppable, 04.12.2009
Přečteno 452x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Bíša, enigman, losberundos, nejsembásník, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí