Bolíš mě

Bolíš mě

Anotace: ***

Sbírka: TY

Lepkavá rána je, když se hojí
Stejné je, když se dva lidé spojí
v jednoho jediného člověka
Lepkavé otisky na číši lásky
Ve vodách, co mezi prsty protéká,
když ztrácíš, co chtěl bys tolik mít
Není to voda, ale tvůj vlastní život,
co snažíš se do vlastních dlaní uchopit
kapku po kapce
Ale když někdo něco tolik chce,
vždycky ztrácí
Tak ti tvůj pohled bezostyšně vracím
A posílám tě tam, kde chci, abys byl
A chci, abys mi políbil...
Chci, abys mě políbil
Jen už to není v našich osudech
Tak jako krůpěj potu na tvých rtech,
co slíbat nedokážu
Jsi vzpomínkou, co těžko někdy smažu
z mysli své
Bolíš mě
Bolí mě doteky tvé
Ty první i ty poslední
Kolik ještě dní
zbývá nám?
Vím, že se nejméně posté ptám
Vždycky si hloupě připadám,
jak netrpělivě čekám na tvou odpověď
Tak tedy teď
Teď prý přišla ta poslední chvíle
Co ti říci mám?
Bolíš mě, lásko
Bolíš a zabíjíš
všechno, co ještě před sebou mám
Chci to?
Ne, pokud tahle kapitola končí
Ne, pokud on se loučí
Nechci ani o krok dál
Bolíš mě, když mi dáváš ultimáta
Jsi vše, co mám
Tak přestaň mi, prosím, podrážet nohy,
když se o tebe opírám
Lásko, bezcitná a zákeřná
Možná jsem poslední, kdo v tebe věří
Tak proč mě vyhazuješ ze dveří,
na které už nikdo nechce klepat?
Na co chceš čekat?
Chceš být jako já?
Stejně pokořená?
Zoufalá?
Lásko, bolíš mě, jak jen bolet můžeš
Ta bolest svlékává mě z kůže
Sráží mě na zem
Teď
Teď je ta chvíle, kdy život končí
A nikde není odpověď
na živelné katastrofy, na hladomor
Lásko, jsem jen tvor,
co chtěl by vědět víc
teď, když nemá to komu říct
Nedáváš mi nic
Tak proč tě stále ve svém srdci držím?
Proč v tebe věřím?
Proč za tebou utíkám?
Proč bolíš mě víc, než cokoli bolet může?
Proč stahuješ mě z kůže,
když tě vlastním tělem bráním?
Bolíš mě a trápíš
Tak dělej to se vším přepychem
Dej mi všechny své jizvy i své rány
Polij mé tělo mou vlastní krví
Jen ať se každý člověk dozví,
že bylas to ty, kdo to způsobil
A že byl někdo, koho jsem milovala
Někdo, kdo na tomhle světě žil
Kdo možná chvíli miloval mě
Ale zapomněl na mě
Nebo možná...
Jen milovala jsem ho marně...
Autor unstoppable, 04.12.2009
Přečteno 473x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, Zefi, Psavec, Bíša, enigman, nejsembásník, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné,nic neumí bolet tak jako lidé.

05.12.2009 17:06:00 | Zefi

dechberoucí

04.12.2009 05:23:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí