Chci.....

Chci.....

Anotace: Prostě nádherné vyznání lásky odněkoho kdo miluje.

Chci Tě zas cítit,chci Tě zas mít,
chci po Tvém boku zas celou noc být
. Hladit Tě po tváři, líbat na rtíky,
laskat Tě, svádět a zkoušet triky které
máš tak ráda a kterým podléháš… Chci Tě
tu miláčku, ať se mnou uléháš…

Chci pro Tebe být sluncem
, které rozzáří celičký Tvůj den.
Chci být milován, abych mohl milovat.
Být pro Tebe vším. A jen s Tebou být a snít o všem krásném
a pak to intenzivně prožívat. Buď má jediná
. Lásko, jak chci říct tato slova. Komu?
Autor Rebelka21, 04.12.2009
Přečteno 696x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné cituplné vyznání..krása..láska je nádherná, když je opětovaná..:o) je nádherné být někomu Sluncem, vodou..skálou..vším..

04.12.2009 07:25:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí