Roztála sněhová vločka

Roztála sněhová vločka

Anotace: proč láska je tak komplikovaná?

Na dlani roztála sněhová vločka,
přes cestu proběhla černá kočka.
U řeky kachna stala se labutí
a ta labut mávla svou bílou perutí.
Její pírko na zem letí.
Tygra v kleci kočka krotí.
Tygr krotký dávno je.
Paní pána miluje.
Pán čte si velkou knihu.
Paní maluje si pihu.
Maluje jí na tváři.
Sní jak jde k oltáři.
Na oltáři stojí kříž.
Pro pána je to mříž.
Křičí volá o pomoc,
ale vždyt paní nechce moc.
Chce jen jméno, lásku mít.
Nechce už jen o něm snít.
Pán knihu zavírá
a paní pihu roztírá.
Autor Labanda, 04.12.2009
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, Psavec, harmony, hašlerka, Mbonita, CORONATION, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí