Chci Ti dát...

Chci Ti dát...

Anotace: nabídka?...

Přemýšlím čím Tě potěším,
co ještě asi nemáš.
Málo nápadů kolem krouží,
kapsy prázdné mám.

Co líbí se Tobě,
nevím a netuším.
I tak bohatství své,
nabídnout se pokusím:

Kamaráda věrného chci Ti dát,
pro zábavu Tvou.
Osobu blízkou chci Ti dát,
pro večery nudné.

Srdce plné lásky chci Ti dát,
pro noci žhavé.
Tělo moje chci Ti dát,
pro ukojení touhy.

Brýle růžové chci Ti dát,
pro život dlouhý.
Modré z nebe chci Ti dát,
pro závist ostatních.

Oblaka bílá chci Ti dát,
pro šaty svatební.
Spoustu dětí chci Ti dát,
pro radost z nich.

Tohle všechno chci Ti dát,
předběhnout jiným se nenechám.
Nemám ale ponětí,
zda-li si to budeš přát...
Autor Modrý Adept, 01.11.2004
Přečteno 1493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí