Kapka deště, co líně steče Ti za límec....

Kapka deště, co líně steče Ti za límec....

Anotace: jaké to je nemohu-li se Tě dotknout...

Zavřu oči a vidím Tvou tvář,
bojím se jí dotknout, pohladit,
bojím se, že se rozplyneš, jako dým.
Chci políbit Tvé rty, tak plné a vášnivé.
Propaluješ mě očima.
Podíváš se a já se chvěju.
Když se dotýkám Tvé kůže,
Tvého těla, polije mě horko a zima.
Po těle mám husí kůži
a v tu chvíli si přeju být kapkou deště,
co líně steče Ti za límec!
Autor Labanda, 04.12.2009
Přečteno 443x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Bíša, labuť, sveřep, hašlerka, Okřídlená Lištička, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí