...

...

Anotace: snad netřeba dalších slov

Je nemocná
říkáš a přitom chceš říct
mám ji rád
s tebou chci jen laškovat

Laškování...má tak blízko k láskování
ale na to jsem sama,
uboze sama
trojúhelník věčný
nekonečný...

Chci odejít
nejde
Pryč dát to z hlavy
nejde
Nemyslet na tebe
nejde

Neumím se přetvařovat
Neumím být sama
Neumím ani vařit

moje hruď je rozedraná
moje hlava rozervaná
na kusy...
Jen kvůli tobě
Proč mi to děláš
proč mi to děláte
oba...
Autor Margaritta Nunwier, 04.12.2009
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí