Kolem raci vřískají

Kolem raci vřískají

Anotace: jaké je běžet s Tebou po pláži....

Běžim po pláži, kolem raci vřískají.
Ty mě bereš do náruče a běžíš se mnou do vln moře.
je slané a ta sůl se Ti chytila na kůži.
Má krásnou chut, slanou....
ta slanost se promísila s Tvou vůní
a já se rozplývám pod tím úkazem Tvé neobyčejné krásy.
Pro mě tak dokonalé!
Smích?
Umíš se tak krásně smát....
Autor Labanda, 05.12.2009
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí