Miláčku, kde jsi?

Miláčku, kde jsi?

Anotace: Po dlouhém čase píšu tu zase, v duši mé sídlí splín, v básni pár zdrobnělin...

Konvička čajová
smutně si píská,
i jí se, Lásko má,
po Tobě stýská!

Dva šálky žalují,
že tady nejsi,
i lžičky se ptají.
Miláčku, kde jsi?

A svíčkám ve svícnu
hořet se nechce,
ani já se svých snů
nechci vzdát lehce!

Stolku a židličkám
scházíš tu taky,
v srdíčku touhu mám,
zas smutku mraky

čelem se prohání,
štěstíčku cloní,
oči bez ustání
slzičky roní...

Vrať se mi, drahá, zpět,
náruč má čeká!
Pozná Tvé něhy květ
postýlka měkká?
Autor Kozoroh 1, 05.12.2009
Přečteno 1093x
Tipy 18
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Koza, WhiteSkull, kuskus pruhovaná, nejsembásník, pennywise, Mraveneček, hašlerka, Bíša, danav
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mile láskyplná.. ST

07.04.2010 18:35:00 | Koza

...tak teď ještě zavolat té správné paní...ta Tvůj splín lehce vystrnadí...

10.12.2009 10:42:00 | kuskus pruhovaná

STéčková,
splín v ní schován...

09.12.2009 15:41:00 | nejsembásník

nadherna, uprimna...miluju rymovane

09.12.2009 00:06:00 | pennywise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí