Můj život jsi ty

Můj život jsi ty

Anotace: zas jenom jemu Lukášu R.

Moje myšlenky jsou o tobě,
A nemůžu usnout.
Jak dlouho už ležím,
A o tobě přemýšlím.
Moje slzy kapou na postel
A bolest je v srdci,
Prosím tě veř mi,
Můj život jsi ty
Autor Valérie, 05.12.2009
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí