Plány

Plány

Anotace: ...takové ještě nedávno byly moje plány - realita je však jiná...

odpočítávám dny
kdy budu s tebou - konečně
pak chvilku budem si plnit sny
bude nám krásně - bude nám výtečně

užijem si každou společnou vteřinu
jen kamarádům se ukážem
pak zalezem pod jednu peřinu
a usnout si zakážem

čas však zastavit nejde
a tak přijde další den
já budu ten kdo odejde
z nás dvou se stane opět jen sen...
Autor Henry Chinaski, 05.12.2009
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, sinoraLee, Ďáblí-andílekO:-)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí