Ty

Ty

Anotace: Pro Tebe, se srdcem na dlani

TY

Když máš ještě v očích střípky snů
chtěl bych tě vidět každý z dnů
do vlasů jak ti hřeben vplul
a na rtech tvých tisíc polibků

Jak kapky vody stékající po skle
pár vzpomínek slévá se v proud
na chvíle – byly tak prosté
nedá se nikdy zapomenout

Dvě ruce
spojí se jak dva životy
pro tvoje srdce
pro jeden zázrak století

Spousta je otázek
spousta rozpaků
dívka jak obrázek
a jeden marnotratnej kluk

Pár slovíček, Pár písmen
chvíle napětí, když se loučím
když báseň jedné víle
už zas a nerad končím
Autor slamtron, 29.11.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

umění se loučiti s láskou ...

29.11.2005 18:25:00 | Nausika

smutňoučká ...

29.11.2005 17:24:00 | Ema

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí